Una App en menys d'una hora

Escrito por

El repte està servit. Estem segurs que ho aconseguiràs: fer una App en menys d’una hora. Amb King of App és possible i n’estem totalment segurs. Intenta-ho ara. Endinsa’t en el Regne de les Apps.

Aquest era el nostre principal objectiu en dissenyar King of App: fer-ho fàcil, i creiem haver-ho aconseguit. Sabem que planificar una App a mida pot costar més de dos mesos de treball i programació, la qual cosa dispara els costos. Per això, i perquè som dels que pensem que no està la cosa com per a flutires i menys per gastar 3.000 euros en una App, vam crear aquesta plataforma.

Temps i diners són dos dels béns més preuats i per això a King of App volem que guanyis del primer i que el segon no et costi gaire.

King of App et permet disposar d’una aplicació mòbil low cost perfecta per cobrir totes les teves necessitats. Cada App és diferent i va en funció de les necessitats de cada client. Així es poden crear aplicacions personals, comercials, de marca o per a un esdeveniment molt concret.

La seva funció de ser és aglutinar tota la informació en un únic accés directe que sigui també accessible des de qualsevol telèfon mòbil o tauleta. Aquesta particularitat fa que se’n pugui consultar el contingut els 7 dies de la setmana, en qualsevol moment des de qualsevol punt del món.

Però, ¿quins continguts pot tenir una App? Pràcticament infinits. Es pot crear des de l’App més simple amb un accés al portal web corporatiu i un mòdul de correu electrònic per a què els usuaris puguin posar-se en contacte amb l’empresa fins a Apps tan completes que incloguin l’accés a les xarxes socials, videoconferències, posicionament en mapes i botiga online.

Tot això es pot fer de manera senzilla, des de l’oficina, sense necessitat de saber programar i amb un sistema de mòduls que, un cop configurats, mantindrán la teva App sempre actualitzada.

Acceptes el repte?

Entra al Regne de les Apps

No hay comentarios

Leave Your Comment