King of App entra a formar part de l'acceleradora Start-Up Catalonia.

Escrito por

King of App participarà en el projecte Start-Up Catalonia, una acceleradora gestionada per Globalleida i que compta amb el suport en l’organització de la Generalitat de Catalunya. L’entrada en aquest projecte significa un pas més per a King of App en el seu camí cap a l’expansió i el creixement tant comercial com econòmic.

De sis mesos de durada, aquesta iniciativa té com a principal objectiu marcar noves rutes d’expansió de les empreses participants. Guiats en tot moment per un tutor especialitzat en el camp que més interessi als participants, l’objectiu serà aconseguir noves fórmules de gestió de negoci per tal de consolidar-se al mercat. Durant mig any, sota la direcció del tutor, un professional d’àmplia experiència empresarial, tindrem al nostre abast tot el que necessitem per augmentar el rendiment empresarial de King of App especialment en conceptes com el finançament i la internacionalització. Dos camins ja iniciats amb la nostra aventura americana i de la qual aviat us podrem donar notícies de la seva evolució.

Aquesta és la segona vegada que Globalleida entra a la vida de King of App ja que va ser a partir d’un programa seu com es va aconseguir tancar la primera ronda de finançament que ha fet possible aquest projecte. En aquesta ocasió, són 15 les empreses que participen a Star-Up Catalonia, totes elles amb un únic nexe en comú: la voluntat i capacitat de créixer.

En la seva primera edició, Start-Up Catalonia va aconseguir que les empreses participants augmentessin fins a un 40% la seva facturació gràcies tant a l’optimització en la gestió com dels consells i experiències que ofereixen els mentors d’aquest projecte com també pels contactes aconseguits a través d’aquesta acceleradora.

Retalls de premsa i enllaços d’interès:

Diari “Segre”

“La Vanguardia”

Diari “La Mañana”

 TV3-Televisió de Catalunya

Programa de Radio UA1 (14/10/2014)

GlobalLeida Capitol3-Acceleradora Start-up Catalonia

ACC10-Agència Catalana per a la competitivitat de l’Empresa

Centre Europeu d’Empreses i Innovació de la Diputació de Lleida

Finanzas.com

Lleida.com

No hay comentarios

Leave Your Comment