Sigues expresiu: promociona el teu blog amb una App

Escrito por

El teu blog a un clic. Tot el que t’inquieta. Actualitza els teus continguts amb el sistema RSS. Comparteix els teus pensaments a Facebook i Twitter. Els teus seguidors més a prop. Més interactius. Viu contactat. Viu connectat.

El teu cap és un formiguer d’idees que necessiten sortir i ser compartides així que res millor que oferir-les en diferents formats i l’instant. Una App et permet això i molt més.

Transforma el teu blog en un blog enriquit.

Una App et posa en contacte directe amb els teus seguidors. Amb el servei RSS s’actualitzarà al moment, tant bon punt ho hagis publicat i si això ho combines amb un missatge push pots estar segur que els teus lectors no es perdran cap dels teus articles.

En realitat gràcies a la teva App no només podran llegir els teus posts sinó també tot el que comparteixis en les xarxes socials. Res els passarà desapercebut i la teva notorietat i influència anirà en augment. Converteix-te en un blogger de referència gràcies als teus articles i a la teva App.

I si el que t’agrada és el videoblog, res millor que vincular el teu canal de youtube a l’App. Sempre disponible per als teus fans i, evidentment, allà on més volen tenir-te: en els seus mòbils i tablets.

Entra i crea ara la teva App!

No hay comentarios

Leave Your Comment