Una App per al teu negoci: Sigues original

Escrito por

Tens un petit negoci, un bar, un restaurant, una botiga i vols que els teus clients sàpiguen en tot moment quins productes tens, les ofertes de llançament, els descomptes més exclusius … Una App és l’eina perfecta. Sigues original.

Crea el teu catàleg de productes amb Instagram, promocióna’ls en funció dels que més hagin agradat a Pinterest, organitza concursos a Facebook, enllaça la teva web a la teva botiga online …

Una App t’obre les portes a nous clients i, sobretot, a noves formes de vendre i promocionar els teus productes. L’originalitat és la bandera que oneja en el teu negoci i cal saber explotar al màxim ja que les possibilitats de diferenciar-se de la competència són immenses.

Ja no es tracta tant i exclusivament de vendre, que també. Una App t’ofereix valor de marca i fidelitat als teus clients.

Promocions exclusives o missatges personalitzats són alguns dels recursos a la teva disposició per donar-te a conèixer i arribar a més i més clients.

Un accés directe a la botiga per poder vendre en qualsevol moment i en qualsevol lloc del món. Obert i disponible les 24 hores del dia.

I un catàleg atractiu i dinàmic gràcies a serveis com Pinterest, que et permet crear categories i fins i tot rànquings de productes més reeixits, o Pinterest per les fotos més creatives. I inclús pots ensenyar demostracions enllaçant amb el teu canal de Youtube (o el dels teus proveïdors).

Una App és sens dubte una de les millors maneres d’ensenyar teus productes: és viva, dinàmica, i accessible per a tothom.

Entra en el Regne de les Apps i erigeix el teu nou regnat.