La teva App, per 25€ ambKing of App

Escrito por

Avui és el gran dia. Ja estem llançats. A partir d’ara tenir una App serà fàcil i barat.

Portàvem molts dies volent donar aquesta notícia i, per fi, aquí estem. Us obrim la possibilitat de provar una nova manera d’entrar en contacte amb els vostres fans i seguidors. Des de ja mateix, podeu gaudir d’una App multiplataforma i fer-ho sense renunciar a res, ni al disseny, ni a la personalització, ni als continguts ni al preu.

King of App volem contribuir a universalitzar l’accés a les comunicacions mòbils i, per això creiem que no s’ha de perdre temps ni diners. En això hem invertit els nostres esforços fins a aconseguir una plataforma que us ho posi fàcil. Hem pensat en la usabilitat com a gran element a desenvolupar i creiem haver-ho aconseguit.

Sabem que molts dels que utilitzaran aquest servei no saben res de programació i en ells ens hem centrat, però també en tots aquells per a qui les nocions de disseny gràfic tampoc són especialment avançades. Aquí no hi trobareu complexos editors d’imatge ni us demanarem buscar dades impossibles per configurar els accessos a les xarxes socials.

Ens centrem en que configurar una App sigui ràpid i intuïtiu. Donem l’oportunitat d’activar les funcions que hagi de tenir la App i que únicament entrant 1 URL ja siguin operatives. I a poc a poc donarem més opcions.

Entra ara i comença ja a muntar el teu App amb les principals xarxes socials, amb galeries de fotos, amb accés directe al teu web, amb vídeos, amb formularis … Descobreix el món de possibilitats que oferim!

Apostem per la senzillesa en l’ús sense renunciar que puguis personalitzar la teva App tant com vulguis.

Sortim amb tres plantilles bàsiques, la qual cosa pot semblar poc, però diàriament estem treballant en més dissenys que anirem presentant. Apostem per la creativitat. Volem que les nostres plantilles siguin reconegudes per tots. Reconegudes però no recognoscibles. Per aix+o et donarem l’oportunitat de canviar pràcticament qualsevol element de les plantilles: colors i fonts, d’entrada, però també tipografies i estils de presentació i anem a més. Volem que cada plantilla pugui ser lliure d’evolucionar amb vosaltres.

Facilitat, usabilitat i disseny a un preu competitiu. Aquests són els pilars sobre els quals se sustenta la nostra plataforma. Aquesta, creiem, ha de ser la manera més senzilla de tenir una App, d’entrar en el món de la comunicació mòbil, d’estar connectat, a prop dels teus, en qualsevol moment i lloc. Això és una App i nosaltres t’oferim l’oportunitat que ho provis, volem que entris amb nosaltres en el regne de les Apps.

No hay comentarios

Leave Your Comment