King of App, seleccionada per participar en un programa d'expansió internacional

Escrito por
  • Formarà part, amb 30 emprenedors més, de la primera edició de StatupsMansion a Nova York
  • Durant tres mesos participarà en jornades de treball dirigides a la recerca de nous inversors i clients internacionals

L’empresa lleidatana King of App ha estat seleccionada per formar part del projecte StartupsMansion que se celebrarà a Nova York durant els pròxims tres mesos. Aquesta iniciativa reuneix 30 empreses de tot Espanya especialitzades en el sector tecnològic per tal d’ajudar-les a obrir-se a nous mercats i dirigir la seva activitat cap a la internacionalització. King of App ha estat escollida d’entre les més de 800 candidates inicials per la seva vocació innovadora en un sector en plena expansió com és el de la creació d’aplicacions mòbils comercials i personals.
A partir del 10 de setembre i durant els propers tres mesos, el gerent de King of App, Xavier Barata, centrarà part de la seva activitat en l’expansió i obertura de nous mercats. En aquestes dotze setmanes que durarà l’experiència, el contacte amb inversors americans serà la pedra angular de totes les activitats programades, així com també l’experiència de conviure i intercanviar coneixements amb altres empreses similars. D’aquesta manera, gràcies a les jornades de treball, conferències i tallers organitzats per StartupsMansion, es podran establir les primeres vies de col·laboració amb clients internacionals així com adquirir un important bagatge empresarial.
Participar en un projecte d’aquestes característiques és una magnífica oportunitat per a una empresa petita i de recent creació com King of App d’accedir a una sèrie de contactes que d’altra manera seria pràcticament impossible. A més ofereix la possibilitat de promocionar-se a tot el món gràcies a les emissions setmanals que s’oferiran a manera de resum de les evolucions de totes les jornades de treball concertades. Concebut com a espai de treball però també d’interrelació empresarial, StartupsMansion celebra aquesta primera edició amb la voluntat d’esdevenir un referent a l’hora d’ajudar a nous emprenedors a obrir-se a mercats internacionals.

Apps personals i comercials a baix cost
King of App és un editor on line d’aplicacions low cost; amb seu a Lleida és una de les poques empreses d’aquestes característiques a Espanya. Els pilars sobre els quals King of App sustenta el model de negoci són dos: la facilitat d’ús i el disseny a un preu molt competitiu. Gràcies a aquesta aplicació, tot usuari pot disposar de la seva pròpia eina de comunicació amb els seus clients o amb els seus comercials o treballadors des de 25 € / mes. Tot això amb l’afegit que no requereix coneixements de programació ni de disseny gràfic per a configurar i publicar les Apps.
Aquesta nova concepció a l’hora de dissenyar i crear una App així com el potencial de creixement han estat claus en l’elecció de King of App per participar en aquesta experiència internacional.

nota NovaYork català

Xavier Barata CEO King of App

No hay comentarios

Leave Your Comment