El projecte King of App tanca una ronda de finançament gràcies al programa Investment Readiness organitzat por Globalleida

Escrito por

El projecte King of App del grup Banxui Publicitat ha tancat una ronda de finançament gràcies als contactes establerts a partir del programa Investment Readiness per al foment de l’emprenedoria propulsat per GLOBALleida.

El programa es va celebrar entre els mesos de febrer i juny de 2013 i tenia com a principal missió formar joves emprenedors en el món dels Business Angels per, posteriorment, posar en contacte a aquestes empreses innovadores amb un clar potencial de creixement amb possibles inversors. El projecte King of App, ha tingut el suport per impulsar una iniciativa pionera de caràcter internacional centrada en la creació d’App s per mòbil multiplataforma (IOs, Android, Blackberry o Windows Phone) low cost.

King of App és una plataforma de creació d’aplicacions publicitàries per a mòbils. Gràcies a aquesta aplicació, tot usuari podrà disposar de la seva pròpia eina de comunicació amb els seus clients o amb els seus comercials o treballadors des de 25 € / mes. D’aquesta manera podrà mostrar de manera àgil i senzilla el conjunt de la seva oferta o promocionar un producte concret.

Per poder confeccionar la pròpia aplicació mòbil només cal entrar en Kingofapp.com i seguir els sis diferents passos fins a aconseguir una App totalment personalitzada.

En un context social i econòmic en què l’ús dels telèfons intel·ligents o smartphones s’ha generalitzat, disposar d’una aplicació personalitzada intueix com un valor afegit i necessari per a moltes empreses. L’agilitat en la transmissió de dades i la immediatesa en l’accés a la informació que permet una App són sens dubte punts forts de cara a l’arrelament d’aquest sistema de relació empresa-client.

Nota Globalleida 27022014